Gebruiker  
Wachtwoord  

 

 

Welkom


De Inham is een open gemeenschap die graag wil laten zien wat zij doet en waar zij voor staat.
Een willekeurige voorbijganger die dit beeldbepalende kerkje in Hoogland ziet, heeft vaak geen flauw idee wat er gebeurt in deze kerk.

Ja er zal een dienst zijn op de zondag, maar verder?

 

Deze website over de Inham en haar gemeenteleden gaat proberen u een indruk te geven wat er zoal gaande is in de Inham. Niet alleen zondags, maar ook op doordeweekse dagen.

 

De website gaat u proberen te laten zien wat de gemeenteleden zoeken en vinden in de Inham.

 

In elk geval hopen we over te brengen dat we een open en gastvrije gemeente willen zijn, waar u op adem kunt komen. Een plek waar mensen die met ons mee willen doen, zich thuis voelen en hun talenten kunnen inzetten. Van harte welkom dus!


Nieuwe website
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe website voor

De Inham. We proberen de 'oude' website zoveel mogelijk bij te houden maar op dit moment kunnen wij u dat niet voor de volle 100% beloven. Wij vragen om uw begrip daarvoor.

 

Uw reactie is welkom op dit formulier.Gemeenteberaad

betreffende het beroepen van een nieuwe predikant

donderdag 10 oktober a.s.

 

Beste gemeenteleden,      

Wij zijn heel blij dat wij u mogen uitnodigen voor een gemeenteberaad betreffende het beroepen van een nieuwe predikant.

Deze bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 10 oktober van 19.30 tot 21.00 uur in De Inham.
In een gezamenlijke vergadering van de wijkkerkenraad en de algemene kerkenraad heeft de beroepingscommissie verslag gedaan van haar werkzaamheden en een kandidaat voorgedragen. De beide raden hebben enthousiast en unaniem deze voordracht overgenomen.

Tijdens het gemeenteberaad van 10 oktober aanstaande zal de beroepingscommissie verslag doen van haar traject en de beoogde kandidaat voorstellen. De wijkkerkenraad zal daarna aan de stemgerechtigde leden van onze gemeente vragen de voorgedragen kandidaat te beroepen.

Alle gemeenteleden worden van harte uitgenodigd om deze avond aanwezig te zijn. Als het vervoer naar De Inham voor u een probleem is, wilt u dan contact opnemen met Nicoline Rodenburg (06 55847777 – nicoline.rodenburg@the-future-group.com.) Voor vervoer zal dan gezorgd worden.

Met vriendelijke groet,
namens de wijkkerkenraad,

Aad Oomens, voorzitter
Jitske Laks, scriba
 


Voor het laatste nieuws verwijzen wij u naar de pagina Actueel.