Gebruiker  
Wachtwoord  

 

Welkom


De Inham is een open gemeenschap die graag wil laten zien wat zij doet en waar zij voor staat.
Een willekeurige voorbijganger die dit beeldbepalende kerkje in Hoogland ziet, heeft vaak geen flauw idee wat er gebeurt in deze kerk.

Ja er zal een dienst zijn op de zondag, maar verder?

 

Deze website over de Inham en haar gemeenteleden gaat proberen u een indruk te geven wat er zoal gaande is in de Inham. Niet alleen zondags, maar ook op doordeweekse dagen.

 

De website gaat u proberen te laten zien wat de gemeenteleden zoeken en vinden in de Inham.

 

In elk geval hopen we over te brengen dat we een open en gastvrije gemeente willen zijn, waar u op adem kunt komen. Een plek waar mensen die met ons mee willen doen, zich thuis voelen en hun talenten kunnen inzetten. Van harte welkom dus!


Nieuwe website
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuwe website voor

De Inham. We proberen de 'oude' website zoveel mogelijk bij te houden maar op dit moment kunnen wij u dat niet voor de volle 100% beloven. Wij vragen om uw begrip daarvoor.

 

Uw reactie is welkom op dit formulier.

 

Voorjaarsfair op zaterdag 18 mei a.s.

It giet oan! Schrijf het in uw agenda: zaterdag 18 mei a.s. van 10.00 tot 15.00 uur houdt de activiteitencommissie een Voorjaars Fair. In en rondom De Inham zijn er die dag een tweedehands markt en kraampjes met plantjes, stekjes, wijn, curiosa en huisgemaakte delicatessen!

En uiteraard is er weer het een en ander te eten en te drinken, dus koffie drinken en lunchen, doet u gewoon bij ons die dag. Natuurlijk gezellig bijpraten met bekenden en met het kopen van loten voor het Rad van Avontuur steunt u het onderhoud van onze kerk. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

 

Aan u de vraag of u alvast uw zolder en schuur wilt nakijken op bruikbare spullen die wij mogen verkopen. Heeft u planten en stekjes over? Wij verkopen ze graag! Houdt u van cakes en taarten bakken? Wij ontvangen ze graag voor de verkoop. Ook de welbekende Talentenveiling is er weer. Wilt u alvast nadenken wat u zou kunnen laten veilen?

 

Tot dan!
De activiteitencommissie.

 

 

Voor het laatste nieuws verwijzen wij u naar de pagina Actueel.