Gebruiker  
Wachtwoord  

Actueel

 

Vieringen in de Inham

Deze zijn ook te vinden in het linker menu bij Activiteiten > Diensten of viering in de inham. 

Laatste nieuwsbrief 

Hoe maken we onze kerken groen? 

Op 20 mei hebben de werkgroepen De Groene Inham en De Groene Johannes (van de Johanneskerk in Amersfoort), in nauwe samenwerking met de Amersfoortse Raad van Kerken, 37 Amersfoortse kerken uitgenodigd om samen te luisteren naar en te brainstormen over de mogelijkheden om meer Amersfoortse kerken GROEN(-er) te laten worden/zijn, te verduurzamen.


Voor het volledige verslag verwijzen wij u graag naar de inhoud.
Wilt u meer informatie? Zie ook pagina ZWO.

U kunt mailen naar: groenekerk@inham.net  

 

De Inham Autodienst
Voor degenen die wel graag naar de Inham kerkdienst willen, maar niet in staat zijn om op eigen gelegenheid daar te komen, is er de mogelijkheid om door gemeenteleden gehaald en weer naar huis gebracht te worden. Wanneer u eenmalig of voor langere tijd gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, neemt u dan contact op met: Nicoline Rodenburg (06-55847777), zij regelt dit graag voor u!

Deze dienstverlening is uiteraard alleen mogelijk wanneer voldoende gemeenteleden als "chauffeur" beschikbaar zijn. Ook zij worden van harte uitgenodigd hiervoor contact op te nemen met Nicoline Rodenburg.

 

Facebook

Ook de Inham heeft haar eigen facebook pagina. Als wij foto's en filmpjes plaatsen is de 'wet op de privacy' van toepassing. Oftewel: de gefotografeerde en/of gefilmde gemeenteleden kunnen het altijd aangeven als zij niet 'in beeld' willen komen.

Maar hoe werkt dat nu facebook bekijk de video.