Gebruiker  
Wachtwoord  


Jeugdwerk in de Inham

 

De jongsten (0-4 jaar)

Elke zondag tijdens de dienst van tien uur is er oppas voor kinderen van 0 tot 4 jaar in het witte huis naast de kerk, waar een goed ingerichte ruimte is voor kinderen van deze leeftijd. 

Info: Ingrid Osinga


De jonge kinderen (4-12 jaar)

Elke zondag tijdens de dienst van tien uur is er kindernevendienst. Tijdens Bijbellezing en preek horen de kinderen in hun eigen ruimte een Bijbelverhaal, praten daarover en spelen of knutselen. De leiding bestaat uit een aantal creatieve en enthousiaste ouders.

Info: Suzanne Bol

Kindercatechese 2019

Het doel van de kindercatechese is samen met de kinderen meer te weten te komen over een thema dat met de kerk te maken heeft, bijv. het avondmaal, de doop, de kerk en de Bijbel. Gedurende 4 zondagen (data zie Nieuwsbrief) gaan wij met de kinderen aan de slag. Iedere zondag lezen wij een verhaal uit de Bijbel of een spiegelverhaal: een eigentijds verhaal met een Bijbelse boodschap. 
We laten de kinderen vertellen wat zij er van vinden en hoe zij bepaalde gebruiken in de kerk ervaren. Het thema wordt verder uitgewerkt door het maken van een tekening of collage, en/of kijken naar een filmpje. Kindercatechese is voor kinderen van groep 5 t/m 8. 

 

In januari en februari 2019 gaan we aan de slag met het thema Avondmaal: wat houdt het Avondmaal in, wat betekent het en waarom is het zo bijzonder dat we deze maaltijd nog steeds regelmatig in de kerk met elkaar delen? De data zijn: 13 en 20 januari en 3 en 10 februari 2019.

Tijdens de dienst komen we bij elkaar in het tussenzaaltje.
Op 10 februari sluiten we af en mogen de ouders en alle andere belangstellenden na de dienst komen bekijken wat we gemaakt hebben over dit thema.

 

Je kunt je bij Arry Bos opgeven, klik op de link hieronder!

Graag tot dan.

 

Info: Arry Bos

 

Op de volgende pagina lees over de oudere kinderen 12-15 jaar

 

Op de volgende pagina lees je meer over de 15+ers.